Moltes gràcies!

Avui després de 40 dies ha finalitzat el nostre projecte del Verkami, on no només hem aconseguit el pressupost que havíem demanat, si no que a més a més s’han sobrepassat una mica aquests diners.

I nosaltres només tenim paraules d’agraïment, us volem donar les nostres més sinceres gràcies a tots, a aquells que ens han ajudat a difondre-ho, per les xarxes socials, penjant-ho al seu mur del facebook, al twitter… Als de la Casa de la Música de Manresa, a la revista 1234, que sempre ens ha ajudat i recolzat des del primer número, però sobretot i en especial a tota aquella gent que ens ha aportat, que ens ha ajudat econòmicament, família, amics, coneguts, companys; a tots vosaltres que heu confiat en nosaltres. Sense la vostra ajuda res hagués estat possible.

Ara ens toca a nosaltres, estem molt il·lusionats i orgullosos, ara ens toca treballar a nosaltres, i tenim una responsabilitat molt gran, volem recompensar-vos, volem oferir-vos el millor, volem estar a l’altura, i hi treballarem dur per aconseguir-ho, volem fer el millor disc que creiem que podem fer, ja hi estem posats, ja estem fent pre-produccions, gravant bateries, per a que tot surti rodó, quan anem a Madrid a acabar de fer les gravacions finals.

Encara queda una mica de temps per a que surti el disc, però per això anirem publicant coses per aquí, per a que la espera sigui mes amena i us anirem explicant i mostrant la nostre progressió.

I per acabar us deixaré dos vídeos de les gravacions bateries que vam realitzar.

Aquí gravant uns samplers per a una de les cançons

I això és tot per avui, moltes gràcies i fins aviat!

Héctor.

Anuncis
Entrada següent
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: