BATERIES RENO STUDIOS!

Com ja us vàrem dir, el cap de setmana del 14 al 16 de setembre vam estar als Reno Studios de Madrid. Vem decidir anar a Reno ja que hi he treballat i conec l’estudi i a més té molt bon equip i una sala de gravació on les bateries m’encanten.

Vam arribar als estudis a quarts d’onze del matí, amb una mica de retard, ja que haviem de ser-hi a les 10, al entrar ens van rebre   Karim Burkhalter (owner) i Dan Hammond (assitant).

La primera impresió va ser brutal, uns estudis molt grans, amb rens per totes bandes, engainxatines, figures, llums en forma d’aquests animals. Uns estudis molt preparats, amb sofàs, cuina… inclús una taula de ping pong! (Héctor)
Però el que importava realment allà era la sala de gravació i el control amb tot l’equip de gravació i taula de mescles anàlogica.
En les següents fotos podeu veure la bateria amb tots els micròfons que vaig utilitzar en aquesta ocasió. He de dir que potser hi ha algun que no surt a la foto així que us podeu entretenir a buscar-los com si de wallie és tractés!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Material de primera qualitat, pels altaveus tot sonava increible, la bateria sonava espectacular, que per cert era una bateria molt bona, una ludwig vintage. El matí del dissabte va ser per afinar i sonoritzar la bateria, hi havia una vintena de micros només per a la bateria, després de passar-nos el matí treient el millor so per a la bateria vam començar a gravar.(Héctor)

L’Héctor va estar gravant fins a quarts de vuit, després d’haver tocat tot el dia la seva mà i el seu canell no van poder més, sort d’una farmàcia de guàrdia on va poder comprar-se una munyequera i amb això vem acabar el dia.

El diumenge a quars d’onze del matí ens vam tornar a posar, aquest dia a l’Héctor li va costar més, el canell li seguía fent mal i va costar que entrés en calor i que li sortissin bé les cançons. Al migdia ja haviem acabat de gravar totes les cançons, així que vam descançar per dinar una lassanya casolana que estava tremenda!

Després de dinar i fer uns ping pongs, vam tornar a la feina, aquest cop revisant totes les cançons gravades per l’Héctor, fixant-nos si hi havia algun error o alguna part que es pogués millorar, després d’acabar definitivament amb les bateries, vaig aprofitar per gravar la guitarra d’una de les cançons amb el senyor ampli, també anomenat voc ac 30.
Dan Hammond em va gravar i em va deixar la seva telecaster.Rock it!

Realment va ser una molt bona experiència, hem pogut disfrutar d’un dels millors estudis de gravació estatals, la qualitat era inmillorable, una sonoritat perfecte, les bateries sonaven amb una força i una potència flipant! Estem molt orgullosos i realment ens morim de ganes d’acabar-ho ja, de poder ensenyar-ho, pero com ja he dit en anterios entrades, el procés és lent, molt lent i encara està força verd, tot i que hem donat passes molt importants per a la seva finalització, i ja ho diuen, lo bo es fa esperar.

Aviat podreu veure una part d’una cançó durant la gravació de la bateria en video al nostre facebook.

Fins aviat!
Arnau

Anuncis
Entrada prèvia
Entrada següent
Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: